Συνελήφθησαν τρία μεγάλα «κεφάλια» που διακινούσαν ναρκωτικά στη Δυτική Μακεδονία (ΦΩΤΟ)

Συνελήφθησαν τρία μεγάλα «κεφάλια» που διακινούσαν ναρκωτικά στη Δυτική Μακεδονία (ΦΩΤΟ)

Χειροπέδες πέρασαν σε τρία ηγετικά στελέχη κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών.


Πρόκειται για τρεις Έλληνες ηλικίας 29, 51 και 46 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και κλοπή.

Χθες το μεσημέρι, οι συλληφθέντες, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στην πόλη της Πτολεμαΐδας, ενώ επέβαιναν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο εσωτερικό του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία δέματα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους ενός κιλού και 832 γραμμαρίων.

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκαν έτερες έρευνες σε περιοχές της ίδιας πόλης, κατά τις οποίες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιπλέον, από αυτοκίνητο, την κατοχή τους, οικίες και αγροικία που χρησιμοποιούσαν ως χώρο απόκρυψης ναρκωτικών ουσιών, τα κάτωθι:

26) δέματα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους (29) κιλών και (109) γραμμαρίων,
(1) τσιγάρο εμπλουτισμένο με κάνναβη,
το συνολικό χρηματικό ποσό των (330) ευρώ, ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών,
(1) ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,
(13) κινητά τηλέφωνα, που χρησιμοποιούσαν για τις παράνομες συναλλαγές τους,
(24) πακέτα σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας.

Επιπλέον, στο πλαίσιο των παραπάνω ερευνών, προέκυψε ότι ο 51χρονος, μαζί με 30χρονη συνεργό του, την 21-06-2016, αφαίρεσαν, εντός υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Κοζάνη, το πορτοφόλι 40χρονης.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.





Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις