Έτσι ήταν το Ιράκ πριν τον πόλεμο

Έτσι ήταν το Ιράκ πριν τον πόλεμο

Το Ιράκ βρίσκεται υπό διαρκείς συγκρούσεις ή διεθνείς κυρώσεις από το 1980, τη χρονιά που ξεκίνησε ο πόλεμος με το γειτονικό Ιράν. Έπειτα από τις καταστροφές που έγιναν τις δεκαετίες που ο Σαντάμ Χουσεΐν βρισκόταν στην εξουσία, και το χάος που επικράτησε μετά τις επιδρομές των Αμερικανών το 2003, είναι δύσκολο για πολλούς να φανταστούν την χώρα να έχει κάποια ανάπτυξη.

Κι όμως πριν τις δεκαετίες πολέμου όμως και την απολυταρχική διακυβέρνηση, το Ιράκ ήταν μία χώρα που εκμοντερνιζόταν με ταχείς ρυθμούς. Ένα σπάνιο αρχειακό υλικό που έδωσε στη δημοσιότητα το «Pathé», και δημοσιεύει το Business Insider στο οποίο φαίνονται οι ομορφιές και η ποικιλομορφία της χώρας από το 1950 έως το 1959.

Δείτε τις φωτογραφίες








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις