Απίστευτο: Δείτε τον ταύρο που «σουλατσάριζε» στους δρόμους του Οβιέδο

Απίστευτο: Δείτε τον ταύρο που «σουλατσάριζε» στους δρόμους του Οβιέδο

Ο ταύρος κυκλοφορούσε στη λεωφόρο, ενώ οι σοκαρισμένοι οδηγοί προσπαθούσαν να τον αποφύγουν

Ένα απίστευτο βίντεο κάνει το γύρο του κόσμου: Δείχνει έναν ταύρο να κυκλοφορεί ατάραχος σε κεντρική λεωφόρο της ισπανικής πόλης Oviedo.

Στο στιγμιότυπο φαίνεται πως οι σοκαρισμένοι οδηγοί προσπαθούν να αποφύγουν το τεράστιο ζώο. Το απίστευτο περιστατικό καταγράφηκε από κάμερα ελέγχου της κυκλοφορίας.
Όπως περιγράφει δημοσίευμα της «Mirror» στο σημείο κατέφθασε η αστυνομία, η οποία οδήγησε τον ταύρο σε ασφαλές σημείο.

Μάλιστα, το ζώο, το οποίο το είχε σκάσει από μια κοντινή πόλη, την La Manjoya, φαίνεται πως ήταν αρκετά ήρεμο όσο οι αστυνομικοί περίμεναν τον ιδιοκτήτη του να τον παραλάβει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις