Νέα 48ωρη απεργία στα λιμάνια του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης

Νέα 48ωρη απεργία στα λιμάνια του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης

Να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στα λιμάνια

Τη συνέχιση των κινητοποιήσεων των υπαλλήλων στα λιμάνια του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης με νέα 48ωρη απεργία, αποφάσισαν τα μέλη της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδας (ΟΜΥΛΕ).

Νωρίτερα την Πέμπτη οι εκπρόσωποι της ΟΜΥΛΕ είχαν συναντηθεί με τον υπουργό Ναυτιλίας Θοδωρή Δρίτσα , ωστόσο οι γραπτές του δεσμεύσεις δεν φαίνεται να έχει καλύψει πλήρως σε όλα τα σημεία τους εκπροσώπους των εργαζομένων, που αποφάσισαν τη συνέχιση των κινητοποιήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις