Ποιοι θα «δουν» μειωμένα κατά 15% τα τιμολόγια της ΔΕΗ- Τι γίνεται με όσους έχουν χρέη

Ποιοι θα «δουν» μειωμένα κατά 15% τα τιμολόγια της ΔΕΗ- Τι γίνεται με όσους έχουν χρέη

Από τους λογαριασμούς που θα εκδίδονται από 1η Ιουλίου και έπειτα θα ισχύσει η έκπτωση 15% στα τιμολόγια της ΔΕΗ. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι οφειλέτες να εξοφλούν εμπρόθεσμα τους τρέχοντες λογαριασμούς ή να τηρούν τους διακανονισμούς των οφειλών τους.



Η έκπτωση αφορά 5.000.000 καταναλωτές που είναι συνεπείς στις πληρωμές τους, ενώ είναι ανοικτή και για τους 2,1 εκατ. που έχουν ληξιπρόθεσμα χρέη που μπορούν επίσης να επωφεληθούν εφόσον ρυθμίσουν τις οφειλές τους.

Η διατήρηση της έκπτωσης θα εξαρτάται από τη συνέπεια των καταναλωτών στην πληρωμή οφειλών και διακανονισμών. Σημειώνεται ότι η ρύθμιση με ευνοϊκούς όρους, χωρίς προκαταβολή λήγει στις 31 Ιουλίου και, αυτή τη στιγμή, δεν αντιμετωπίζεται θέμα παράτασης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις