Αυστηρότεροι όροι για τη ρύθμιση των 100 δόσεων


Από την ερχόμενη Παρασκευή (1 Ιουλίου), τίθενται σε εφαρμογή οι αυστηρότεροι όροι για τη ρύθμιση των 100 δόσεων.

Οι φορολογούμενοι πρέπει να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή καθώς για να μη χάσουν τη ρύθμιση των 100 δόσεων θα πρέπει να εξοφλήσουν άμεσα τις νέες οφειλές τους, εντός μάλιστα μόλις 15 ημερών. Σε διαφορετική περίπτωση θα βρεθούν εκτός ρύθμισης.

Για να πετύχουν τις νέες δόσεις για τα νέα χρέη οι πολίτες πρέπει να πάνε στην αρμόδια ΔΟΥ και να καταθέσουν τα σχετικά έγγραφα ώστε να υπαχθούν στην λεγόμενη πάγια ρύθμιση των οφειλών τους. Η πάγια ρύθμιση ισχύει για όλα τα χρέη που δημιουργήθηκαν από 15 Δεκεμβρίου του 2015 και ύστερα και αυτά δεν έχουν ενταχθεί σε κάποια ρύθμιση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις