Δείτε τι ταχύτητα σοκ φτάνει επιθετικό ελικόπτερο που έφτιαξαν οι Ρώσοι

Δείτε τι ταχύτητα σοκ φτάνει επιθετικό ελικόπτερο που έφτιαξαν οι Ρώσοι

Επιθετικό ελικόπτερο που κατασκευάζει η Ρωσία θα ξεπερνά σε ταχύτητα τα 450 χλμ την ώρα, αναφέρει στο Ria Novosti ο υποδιευθυντής της Russian Helicopters, Andrei Shibitov.

"Δουλεύουμε με γοργούς ρυθμούς πάνω σε ένα νέο επιθετικό ελικόπτερο. Αποφασίσαμε να χωρίσουμε την παραγωγή του σε δύο σκέλη, στο πρώτο όπου ήδη έχουν ολοκληρωθεί οι δοκιμές και στο δεύτερο όπου σκοπός είναι να αυξήσουμε την ταχύτητά του πάνω από τα 450 χλμ την ώρα", σημειώνει.

Θυμίζεται ότι η ταχύτητα των ελικοπτέρων σήμερα δεν ξεπερνά τα 300 χλμ την ώρα, δηλαδή μιλάμε για ελικόπτερο με δυνατότητα πτήσης 50% γρηγορότερα από αυτά που ήδη πετούν.


Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες, στις δοκιμαστικές πτήσεις, τα συγκεκριμένα πρωτότυπα μοντέλα έφτασαν ταχύτητες 460 χλμ την ώρα.

Χαρακτηριστικό δείγμα τις υπεροχής των ρωσικών ελικοπτέρων είναι πως τα πολυδιαφημισμένα αμερικανικά επιθετικά ελικόπτερα Apache της Boeing φτάνουν σε ταχύτητα τα 293 χλμ την ώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις