Το ΤΕΕ Κ.Μακεδονίας δίνει διευκρινίσεις για τις δηλώσεις κτηματολογίου

Το ΤΕΕ Κ.Μακεδονίας δίνει διευκρινίσεις για τις δηλώσεις κτηματολογίου

Με αφορμή διαφημίσεις για την παροχή σχετικών υπηρεσιών στους αγρότες και μάλιστα έναντι αντιτίμου που ξεκινά από μόλις 10 ευρώ, διευκρινίσεις δίνει με ανακοίνωσή, το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας/Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας.


Το ΤΕΕ/ΤΚΜ, το οποίο εκπροσωπεί τους μηχανικούς τής Κεντρικής Μακεδονίας, επισημαίνει πως θεωρεί υποχρέωσή του να διευκρινίσει ότι οι πολίτες μπορούν να συμπληρώνουν και να υποβάλλουν μόνοι τους τα έντυπα δηλώσεων του Κτηματολογίου.

Όπως τονίζει στην ανακοίνωση, σε περίπτωση σύνθετων δηλώσεων ακινήτων και εφόσον οι πολίτες επιθυμούν την παροχή σχετικών συμβουλών θα πρέπει να αναζητήσουν τις υπηρεσίες των αρμόδιων επαγγελματιών και όχι του οποιουδήποτε διαφημίζει ότι τις παρέχει. «Ειδικοί στην παροχή συμβουλών για τη συμπλήρωση τής δήλωσης Κτηματολογίου για τεχνικά θέματα είναι οι αρμόδιοι μηχανικοί» σημειώνει το ΤΕΕ/ΤΚΜ.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις