10 μονάδες μπροστά η Νέα Δημοκρατία στην Α' Θεσσαλονίκης σε νέα δημοσκόπηση



Νέα δημοσκόπηση έρχεται στο φως, η πρώτη μετά την ψήφιση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου. Η έρευνα έγινε από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και αφορά στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για λογαριασμό της νές πολιτικής εφημερίδας "THESSNEWS", η Νέα Δημοκρατία προηγείται του ΣΥΡΙΖΑ με 10 μονάδες στην εκτίμηση πρόθεσης ψήφου βουλευτικών εκλογών για την Α' Θεσσαλονίκης.

Όπως προκύπτει από την έρευνα, η Νέα Δημοκρατία λαμβάνει ποσοστό 25,5%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ 15,5%. Τρίτο κόμμα είναι η Χρυσή Αυγή με 7,5% και ακολουθεί το ΚΚΕ με 6%, ενώ η Ένωση Κεντρώων συγκεντρώνει ποσοστό 5,5% και η Δημοκρατική Συμπαράταξης (ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ) 4%. Ποτάμι και Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι στο 2% και από 1,5% έχουν Λαϊκή Ενότητα και το νέο κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου, η Πλεύση Ελευθερίας. H Εθνική Ενότητα του Γιώργου Καρατζαφέρη λαμβάνει το 1%.

Παράλληλα, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, 2 στους 3 ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Σεπτεμβρίου, λένε τώρα ότι θα ψηφίσουν άλλο κόμμα.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις