Οι πιθανές και διαθέσιμες ημερομηνίες του Κυπέλλου



Το Κύπελλο αναμένεται να ξεκινήσει πάλι μετά την συμφωνία που επετεύχθη χθες ανάμεσα σε Πολιτεία, ΕΠΟ, FIFA/UEFA, με τον Σταύρο Κοντονή να περιμένει την τήρηση των δεσμεύσεων από τις διεθνείς συνομοσπονδίες και την ελληνική, ώστε να ανάψει οριστικά το "πράσινο φως" για την διεξαγωγή του δεύτερο ημιτελικού ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, τα δυο ματς της ΑΕΚ με τον Ατρομήτου και φυσικά τον τελικό της διοργάνωσης (δείτε και ΕΔΩ).

Το ΑΕΚ - Ατρόμητος στο ΟΑΚΑ, όπως αναφέρει το sport24.gr, πηγαίνει προς Τετάρτη 20 Απριλίου και η ρεβάνς μια εβδομάδα μετά στο Περιστέρι, δηλαδή τη Μεγάλη Τετάρτη, 27 Απριλίου. Τότε αναμένεται να διεξαχθεί και το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, εφόσον ο Δικέφαλος αλλάξει απόφαση και κατέβει στο Φάληρο, ώστε να μην τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών.

Όσο για τον τελικό του Κυπέλλου, πάει για το Σάββατο 7 Μαΐου στο ΟΑΚΑ και θα γίνει με ξένο διαιτητή, όπως θέλει και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, κάτι που βρίσκει σύμφωνη και την Παγκόσμια Ομοσπονδία που το είχε προτείνει η ίδια ως μια λύση για την επανέναρξη του θεσμού.

Βέβαια, τα πλέι οφ του πρωταθλήματος είναι να ξεκινήσουν στις 4 Μαΐου και μένει να δούμε αν θα αλλάξει η ημερομηνία έναρξής τους. Αυτό ίσως ξεκαθαρίσει οριστικά μόλις γίνει γνωστό το ζευγάρι του τελικού, αφού σε περίπτωση που περάσει ο Ατρόμητος, ίσως να μην υπάρξει μεγάλο πρόβλημα.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις