«”Όχι” στη μεταφορά προσφύγων από Ειδομένη στη Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης»

«"Όχι" στη μεταφορά προσφύγων από Ειδομένη στη Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης»

Δεν θέλουν τη μεταφορά προσφύγων από την Ειδομένη σε χώρο κοντά στη Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης οι βουλευτές Θεόδωρος Καράογλου της ΝΔ και Αριστείδης Φωκάς της Ένωσης Κεντρώων, μετά την ανακοίνωση από τον εκπρόσωπο του Συντονιστικού για το Προσφυγικό Γιώργο Κυρίτση ότι προκηρύσσεται διαγωνισμός για την ενοικίαση βιομηχανικών και εμπορικών εγκαταστάσεων στις παρυφές της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν ως χώροι προσωρινής φιλοξενίας προσφύγων.

«Το ενδεχόμενο μετατροπής της Βιομηχανικής Περιοχής Σίνδου σε hotspot προσφύγων και μεταναστών δείχνει τον ξεδιάντροπο τρόπο με τον οποίο η κυβέρνηση αντιμετωπίζει την ιδιωτική πρωτοβουλία, απαξιώνοντας έναν χώρο που θα έπρεπε να λειτουργεί ως hotspot ανάπτυξης» αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο κ. Καράογλου.

«Ξεπερνά πλέον τα όρια του παραλόγου η εμμονή της κυβέρνησης να αντιμετωπίζει την περιφέρεια της Θεσσαλονίκης και ιδιαίτερα τη δυτική πλευρά της πόλης ως αποθήκη ψυχών. Θα περιμέναμε η κυβέρνηση να έδειχνε ενδιαφέρον για την αναγέννηση της Βιομηχανικής Περιοχής της Σίνδου που πλήττεται βαρύτατα τα τελευταία χρόνια από τη αθρόα φυγή επιχειρήσεων και την ανεργία και όχι να οδηγεί στην έξοδο και τους τελευταίους που έμειναν να δραστηριοποιούνται εκεί» επισημαίνει από τη δική του πλευρά ο κ. Φωκάς.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις