Κατρούγκαλος: Το θέμα είναι να έχουμε μια καλή συμφωνία

Κατρούγκαλος: Το θέμα είναι να έχουμε μια καλή συμφωνία

«Συμφωνία θα μπορούσαμε να είχαμε και χθες. Το θέμα είναι να έχουμε μία καλή συμφωνία» δήλωσε ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος προσερχόμενος πριν από λίγο στη συνάντηση με τους εκπροσώπους των δανειστών για τη συνέχιση των διαπραγματεύσεων.

Όπως είπε, μέχρι στιγμής, τα μηνύματα είναι καλά. «Φαίνεται ότι τα βρίσκουμε στο δημοσιονομικό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Εργασίας, τονίζοντας παράλληλα, ότι υπάρχει ένα γενικότερο κλίμα συνεργασίας με δημιουργικό πνεύμα.

Ωστόσο, ο ίδιος εκτίμησε ότι «έχουμε αργήσει». «Θεωρώ ότι μέχρι τις 22 Απριλίου υπάρχει χρόνος», σημείωσε ο υπουργός. Πρόσθεσε μάλιστα, ότι το καλό θα ήταν μέχρι τις 15 Απριλίου στην εαρινή σύνοδο του ΔΝΤ να έχουμε πάει με κάτι πιο χειροπιαστό. Καλό θα ήταν να τελειώσουμε σήμερα».

«Εμείς έχουμε εξαντλήσει σε μεγάλο βαθμό τα όρια υποχώρησής μας» κατέληξε ο Γιώργος Κατρούγκαλος.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις