Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κόβει χρήματα από βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας



Να ξεκινήσει η οικονομική εξυγίανση του κόμματος πρώτα από τους βουλευτές και ευρωβουλευτές , επιθυμεί ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μάλιστα από την επόμενη είσπραξη της βουλευτικής τους αποζημιώσεως θα την δουν να είναι μικρότερη ακόμη κατά 5%.

Όπως αναφέρει το newsit.gr, η μηνιαία παρακράτηση υπέρ του κόμματος από 10% της αποζημιώσεις που ήταν εφεξής αυξάνετε συνολικά σε 15%!

Η σχετική «λυπητερή» επιστολή- γνωστοποίησης έφτασε στους βουλευτές και ευρωβουλευτής της ΝΔ δια χειρός γενικού γραμματέα της Κ.Ο. Κώστα Τσιάρα.

Σύμφωνα με το newsit.gr, πρόκειται για μια απόφαση που ελήφθει στην προσπάθεια «νοικοκυρέματος» των οικονομικών της ΝΔ, στο πλαίσιο των σχετικών προαναγγελιών που έχει κάνει ο ίδιος ο πρόεδρος του κόμματος της Αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης, από την πρώτη ημέρα εκλογής του στην προεδρεία της ΝΔ.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις