Βάζουν Wi-Fi στην Ειδομένη για να διαβάζουν οι πρόσφυγες την αραβόφωνη σελίδα του ΑΜΠΕ



Ενημέρωση μέσω της αραβόφωνης σελίδας του ΑΜΠΕ θα παρέχει η κυβέρνηση στους πρόσφυγες της Ειδομένης για τα κέντρα μετεγκατάστασης που μπορούν να πάνε αλλά και γενικά για ειδήσεις που τους αφορούν.

Οπως είπε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο επικεφαλής του συντονιστικού για το προσφυγικό, Γιώργος Κυρίτσης, θα στηθεί σύστημα Wi-Fi στην Ειδομένη, προσφορά των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας, ώστε οι πρόσφυγες και οι μετανάστες με το που μπαίνουν στο Ιντερνετ να μπαίνουν στη νέα αραβόφωνη σελίδα του ΑΜΠΕ για την αξιόπιστη ενημέρωσή τους.

Θυμηθείτε εδώ τι είπε για την επανεισδοχή των προσφύγων από τα Σκόπια.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις