Πού θα χτυπήσει το νέο «κύμα» κακοκαιρίας



Βροχές, καταιγίδες που κατά τόπους θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις καθώς και ισχυρούς ανέμους προβλέπουν οι μετεωρολόγοι για το επόμενο 48ωρο.

Το νέο κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να χτυπήσει» τις μεσημβρινές ώρες το Βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά, τη Δυτική Μακεδονία και αργότερα πιθανόν στη Βορειοδυτική Πελοπόννησο και την Κεντρική Μακεδονία.

Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ για σήμερα, Δευτέρα (07/03)

ΑΤΤΙΚΗ

ΚΑΙΡΟΣ: Γενικά αίθριος.
ΑΝΕΜΟΙ: Νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Από 7 έως 19 βαθμούς Κελσίου

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΚΑΙΡΟΣ: Λίγες νεφώσεις οι οποίες από το μεσημέρι θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και το βράδυ σποραδικές καταιγίδες.
ΑΝΕΜΟΙ: Ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Από 7 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

ΚΑΙΡΟΣ: Στη Θράκη λίγες νεφώσεις οι οποίες από το απόγευμα θα αυξηθούν και το βράδυ θα βρέξει. Στη Μακεδονία αρχικά στη δυτική και βαθμιαία και στην υπόλοιπη νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες οι οποίες στη δυτική και πιθανώς στην κεντρική θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Τα φαινόμενα το βράδυ στη δυτική Μακεδονία θα σταματήσουν. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ανατολικά.
ΑΝΕΜΟΙ: Από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Από 4 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

ΚΑΙΡΟΣ: Νεφώσεις με βροχές αρχικά στα βόρεια και βαθμιαία και στα υπόλοιπα. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν από το μεσημέρι κυρίως στα βόρεια οι οποίες θα είναι κατά τόπους ισχυρές στο Βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και πιθανώς στη βορειοδυτική Πελοπόννησο. Από τη νύχτα και από τα βορειοδυτικά σταδιακά ο καιρός θα βελτιωθεί.
ΑΝΕΜΟΙ: Νοτιοανατολικοί 6 με 8 και βαθμιαία δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Από 8 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

ΚΑΙΡΟΣ: Αρχικά γενικά αίθριος. Από το μεσημέρι κυρίως στα βόρεια θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και το βράδυ στη Θεσσαλία πιθανώς πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες.
ΑΝΕΜΟΙ: Νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Από 6 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

ΚΑΙΡΟΣ: Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές.
ΑΝΕΜΟΙ: Νότιοι νοτιοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Από 9 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

ΚΑΙΡΟΣ: Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές.
ΑΝΕΜΟΙ: Νότιοι νοτιοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Την Τρίτη (08/03) ισχυρές βροχές και καταιγίδες είναι πιθανόν να σημειωθούν κατά περιόδους στην Κεντρική Μακεδονία, την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις