3.900 προσλήψεις εποχικών υπαλλήλων σε Δήμους- Οι ειδικότητες

3.900 προσλήψεις εποχικών υπαλλήλων σε Δήμους- Οι ειδικότητες

Περίπου 3.900 εποχικοί υπάλληλοι θα προσληφθούν σε Δήμους μετά από έγκριση του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Ο αριθμός αυτός θα αφορά και ανανεώσεις υφιστάμενων συμβάσεων έργου και ορισμένου χρόνου προσωπικού και οι προσλήψεις θα γίνουν μέσω ΑΣΕΠ.

Οι ειδικότητες που αφορά είναι εκείνες που σχετίζονται με βρεφονηπιακούς σταθμούς, γυμναστές, καθηγητές καλλιτεχνικών, προσωπικό σε κοινωνικές δομές κ.α.

Η πρόσληψη των 3.000 από αυτούς θα καλυφθεί με πιστώσεις από του Κεντρικούς Αυτοτελείς πόρους των Δήμων και για τους υπολοίπους 900 από πόρους που θα προέλθουν από ευρωπαϊκά συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις