Επαναπροωθήθηκαν 147 μετανάστες

Επαναπροωθήθηκαν 147 μετανάστες

Σε συνεργασία ελληνικών και τουρκικών αστυνομικών Αρχών πραγματοποιήθηκε σήμερα στα ελληνοτουρκικά χερσαία σύνορα η επαναπροώθηση στην πατρίδα τους, μέσω της Τουρκίας, των 147 εκ των 150 μεταναστών από το Μαρόκο, την Τυνησία και την Αλγερία.

Το πρωί οι 150 μετανάστες μεταφέρθηκαν από διάφορα κέντρα κράτησης ανά τηνΕλλάδα στο τελωνείο των Κήπων Έβρου και παραδόθηκαν στις τουρκικές αστυνομικές αρχές. Κατά τον έλεγχο των στοιχείων τους διαπιστώθηκαν κάποιες ασάφειες στα έγγραφα τριών εξ αυτών και γι’ αυτό εξαιρέθηκαν της επαναπροώθησης και επέστρεψαν στο κέντρο κράτησης Παρανεστίου Δράμας.

Αύριο είναι προγραμματισμένη η επαναπροώθηση ακόμη 158 μεταναστών, οι οποίοι θα μεταφερθούν στο τελωνείο των Κήπων προκειμένου να δρομολογηθεί, σε συνεργασία Ελλάδας-Τουρκίας, η επιστροφή στις χώρες τους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις