Προσλήψεις σε ΑΕΙ, ΤΕΙ και ΑΣΠΑΙΤΕ – Δείτε αναλυτικά τις θέσεις εργασίας



Την πρόσληψη και κατανομή 500 καθηγητών - μελών ΔΕΠ στα Πανεπιστήμια, ΤΕΙ και Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. καθορίζει με απόφασή της η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας, κ. Αναγνωστοπούλου.

Η απόφαση για τις 500 προσλήψεις κρίθηκε αναγκαία σύμφωνα με την υπουργική απόφαση λόγω του γεγονότος ότι στις 31-8-2015 συνταξιοδοτήθηκε ικανός αριθμός υπηρετούντων Καθηγητών, ενώ σημαντικός αριθμός καθηγητών ήδη έχει παραιτηθεί αλλά και την ανάγκη για αυξημένη ενίσχυση του έργου των Πανεπιστημίων, των Τ.Ε.Ι. και της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε

Η επιμέρους κατανομή των θέσεων θα γίνει με απόφαση των αρμόδιων οργάνων κάθε ιδρύματος. Αναλυτικά η κατανομή των θέσεων εργασίας:
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις