Στο μπλόκο της Νίκαιας αύριο αγρότες από τη Β. Ελλάδα

Στο μπλόκο της Νίκαιας αύριο αγρότες από τη Β. Ελλάδα

Τη συμμετοχή της στην αυριανή συνάντηση των αγροτών στη Νίκαια αποφάσισε σε σημερινή της σύσκεψη η Πρωτοβουλία Αγροτών, που αριθμεί συνολικά 62 συλλόγους σε όλη την Ελλάδα.

Στο τραπέζι έπεσαν πολλές και διαφορετικές προτάσεις για την κατεύθυνση των κινητοποιήσεων, με τους περισσοτέρους να ζητούν επ' αόριστον αποκλεισμούς σ' όλα τα μπλόκα που έχουν στηθεί στην Ελλάδα. Ορισμένοι πιο τολμηροί υποστήριξαν ότι θα πρέπει «να πλημμυρίσουμε την Αθήνα με τρακτέρ, αγροτικά οχήματα και την παρουσία μας απ' όλη τη χώρα».

Υπενθυμίζεται ότι κοινή συνισταμένη όλων αποτελεί η απόσυρση του σχεδίου για το ασφαλιστικό και το φορολογικό και η εκ νέου κατάρτισή τους με τη συμμετοχή των ιδίων, και στο πλαίσιο αυτό Βορειοελλαδίτες συμμετέχοντες στα μπλόκα δήλωσαν: «Δεν πάμε σε καμία συνάντηση, συζήτηση σε καμία επιτροπή όσα χαρτιά και να μας στείλουν».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις