Εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για 450 θέσεις στη ΔΕΗ



Εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα της Προκήρυξης 3Κ/2015 (ΦΕΚ 4/3-6-2015, Τεύχος Προκηρύξεων Α.Σ.Ε.Π.) για την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, 450 θέσεων προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, στη ΔΕΗ Α.Ε.

Σύμφωνα με την υπ΄ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται με το δωδεκαψήφιο γραμμωτό κώδικα οπτικής αναγνώσεως (barcode) σε συνδυασμό με τον αριθμό ταυτότητας.

Οι οριστικοί πίνακες διοριστέων θα προκύψουν μετά την εκδίκαση τυχόν ενστάσεων, η προθεσμία υποβολής των οποίων ορίζεται έως και την πάροδο της 4ης Μαρτίου 2016, ημέρας Παρασκευής. Επισημαίνεται ότι προκειμένου να καταρτισθεί ο οριστικός πίνακας προσληπτέων του κλάδου ΔΕ Τεχνικών Ορυχείων (Τ4/Θ), μετά την εξέταση των ενστάσεων που τυχόν υποβληθούν, θα πραγματοποιηθεί η προβλεπόμενη από την Προκήρυξη ειδική πρακτική δοκιμασία, η διενέργεια της οποίας θα γνωστοποιηθεί στους υποψηφίους με σχετική ανακοίνωση του Α.Σ.Ε.Π.

Δείτε τα αποτελέσματα της 3Κ/2015 ΕΔΩ.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις