«Πονοκέφαλος» €16,5 εκατ. για τη διοίκηση του Γ. Μπουτάρη


Νέα «μαύρη τρύπα» στο Δήμο Θεσσαλονίκης


Σε εγρήγορση βρίσκεται η διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης μετά το ειδοποιητήριο που απέστειλε η Oικονομική Eπιθεώρηση με το οποίο την καλεί να καταβάλει στα δημόσια ταμεία 16,5 εκατομμύρια ευρώ για την υπόθεση της «μαύρης τρύπας».
Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με το πόρισμα της Eπιθεώρησης εντοπίστηκε νέα «τρύπα» στο Δήμο Θεσσαλονίκης ύψους περίπου 6,9 εκατ. ευρώ, για εισφορές υπαλλήλων που παρακρατήθηκαν αλλά δεν αποδόθηκαν ποτέ στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και αφορούν την περίοδο 1999 - 2008.
Ωστόσο, αυτή τη στιγμή, από τον κεντρικό Δήμο απαιτούνται πέρα από τα 6,9 εκατ. ευρώ, που είναι η κύρια οφειλή, και άλλα 9,6 εκατ. ευρώ ως πρόστιμα και προσαυξήσεις, γεγονός που ανεβάζει το ύψος της συνολικής οφειλής στα 16,5 εκατ. ευρώ.
Τα χρήματα πρέπει να καταβληθούν μέσα στις επόμενες ώρες, με τον δήμαρχο, Γιάννη Μπουτάρη, να ζητά συνάντηση με την ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών προκειμένου να δοθεί λύση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις