Η πλατεία Αριστοτέλους... στολίστηκε περισσότερο από ποτέ! (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)


Η Θεσσαλονίκη φέτος είναι περισσότερο στολισμένη από ότι τις περασμένες χρονιές. Η πλατεία Αριστοτέλους έχει γεμίσει με παιχνίδια, σπιτάκια, ξωτικά, ενώ το δέντρο της άναψε την Παρασκευή.

 Το συνολικό κόστος για τον στολισμό της πλατείας Αριστοτέλους ανέρχεται στα 150.000 ευρώ, οι πρώτες εντυπώσεις του κόσμου είναι καλές, αν και μερικοί θεωρούν πως είναι
«παραφουσκωμένος» ο στολισμός. Κατά την διάρκεια των εορτών μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν στο παγοδρόμιο, στο καρουζέλ, στο τραμπολίνο, στην μεγάλη τσουλήθρα αλλά και να επισκεπτούν τον Άη - Βασίλη στο σπιτάκι που έχει στην Αριστοτέλους. 

Φωτογραφίες: Θεοδώρα Μανωλούδα




















































Πηγή:seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις