Μπαράζ συλλήψεων για ναρκωτικά σε όλη τη χώρα


Σε Κοζάνη, Αγρίνιο, Ιωάννινα, και Πρέβεζα

Μέσα στο μαγαζί που διατηρεί στην Κοζάνη φύλαγε τα ναρκωτικά που είχε στην κατοχή του και ερευνάται αν σκόπευε να τα διακινήσει, ένας 47χρονος επιχειρηματίας! Οι αστυνομικοί της τοπικής Ασφαλείας, που έκαναν έρευνα στο κατάστημά του, τα βρήκαν και τον συνέλαβαν.

Στο κατάστημα βρέθηκαν ένα δοχείο που περιείχε 150 ml μεθαδόνης, καθώς και διάφορα σύνεργα για την χρήση ναρκωτικών στα οποία υπήρχαν υπολείμματα ηρωίνης και κατασχέθηκαν. Ο 47χρονος ιδιοκτήτης του μαγαζιού παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης, ο οποίος του άσκησε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών.

Και στο Αγρίνιο όμως, ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών άσκησε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών σε έναν 49χρονο ο οποίος συνελήφθη μετά από έρευνα που έκαναν στην κατοικία του στο Αγρίνιο οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, οι οποίοι κατέσχεσαν μια συσκευασία με 100 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Επίσης στα Ιωάννινα συνελήφθη μέρα- μεσημέρι ένας 44χρονος Έλληνας, ο οποίος υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών και βρέθηκαν δύο χάρτινες συσκευασίες που περιείχαν ηρωίνη συνολικού βάρους 1,3 γραμμαρίου στην κατοχή του. Η ηρωίνη κατασχέθηκε και ο δράστης προσήχθη στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Πάλι στα Ιωάννινα, συνελήφθη ένας 53χρονος Έλληνας μετά από σωματική έρευνα που του έκαναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών οι οποίοι βρήκαν στην κατοχή του δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 74 γραμμαρίων.

Τέλος, οκτώ συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 14,5 γραμμαρίων είχε πάνω του και μέσα στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που επέβαινε, ένας 40χρονος Έλληνας ο οποίος συνελήφθη στην Πρέβεζα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας.

Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις