Απλήρωτοι σχολικοί τροχονόμοι του Δήμου Θεσσαλονίκης: Για ακόμα μια φορά μας κορόιδεψαν


Λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα και οι σχολικοί τροχονόμοι του Δήμου Θεσσαλονίκης παραμένουμεν απλήρωτοι από τον Απρίλιο, κάνοντας λόγο για κατάσταση μαζί με τις οικογένειες τους εξαθλίωσης.

Σύμφωνα με τους ίδιους, παρά τις διαβεβαιώσεις και τα χρονοδιαγράμματα που κατά καιρούς έχουν ακούσει από τους αρμόδιους του Δήμου Θεσσαλονίκης αλλά και από την Επιτροπή Πρωτοβάθμιας του Δήμου Θεσσαλονίκης, οι πληρωμές τους δεν έχουν μπει στους λογαριασμούς τους.

«Θεωρούμε αδιανόητο και καταγγέλλουμε τη διοίκηση του Δήμου, που με τις τελευταίες υποσχέσεις που μας έδωσε πως τα χρήματα μας θα καταβληθούν μέχρι τις 9 Δεκεμβρίου, μας έστειλε στην τράπεζα για να διαπιστώσουμε απογοητευμένες πως για ακόμα μια φορά μας κορόιδεψαν.

Την ώρα που οι συνάδελφοι μας στους άλλους δήμους έχουν πληρωθεί κανονικά, εμείς γινόμαστε αποδέκτες μιας απίστευτης κοροϊδίας.

Το Σωματείο Σχολικών Τροχονόμων Μακεδονίας Θράκης δηλώνει πως ήρθε η ώρα να μπει ένα τέλος στις ανεκπλήρωτες υποσχέσεις και καλεί τους αρμόδιους να καταβάλουν ΤΩΡΑ τα χρήματα στους σχολικούς τροχονόμους που μαζί με τις οικογένειες μας βρισκόμαστε λίγο πριν την κατάρρευση.»


Πηγή: seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις