Ο Αμπαούντ σχεδίαζε και νέο μεγάλο χτύπημα


Όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters, ο εγκέφαλος των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι, Αμπντελχαμίντ Αμπαούντ, είχε εκμυστηρευθεί στην ξαδέρφη του ότι πέρασε στην Ευρώπη μέσω της Ελλάδας.

Παράλληλα, φέρεται να της «περηφανευόταν» για τον τρόπο με τον οποίο ξεγέλασε τις Αρχές και την ευκολία με την οποία είχε περάσει από τη Συρία στην Ευρώπη μέσω Ελλάδας δύο μήνες πριν από τις επιθέσεις εκμεταλλευόμενος τη σύγχυση με την προσφυγική κρίση και τη ζώνη Σένγκεν.



Πάντα σύμφωνα με το Reuters, o Αμπαούντ φέρεται να εκμυστηρεύτηκε τα σχέδιά του στην ξαδέρφη του Χασνά Αϊτ Μπουλασέν δύο ημέρες μετά τις επιθέσεις στο Παρίσι.

«Θα προξενήσουμε χειρότερη ζημιά στα προάστια που βρίσκονται κοντά στους Εβραίους και θα διαταράξουμε τις μεταφορές και τα σχολεία» φέρεται να έχει πει στην ξαδέρφη του ο Αμπαούντ στις 15 Νοεμβρίου, σύμφωνα με κατάθεση μάρτυρα, ενώ μετά τις επιθέσεις, της είχε ζητήσει να τον κρύψει.

Μάλιστα της είπε ότι θα της έδινε 5.000 ευρώ προκειμένου να του αγοράσει δύο κοστούμια και δύο ζευγάρια παπούτσια για τον ίδιο και για έναν άγνωστο συνεργό προκειμένου να σχεδιάσουν την επόμενη επίθεση.

ΠΗΓΗ: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις