Νέα δημοσκόπηση - Δείτε τη διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ



Λίγα 24ωρα πριν από τις Ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου , η Βεργίνα Τηλεόραση παρουσίασεπανελλαδική δημοσκόπηση της INTERVIEW.




Σύμφωνα με τα ευρήματα της πανελλαδικής δημοσκόπησης που πραγματοποιήθηκε από τις 10 έως και τις 14 Μαΐου:






Το 68% των ερωτηθέντων απαντούν πώς «τα μέτρα που εξήγγειλε ο Πρωθυπουργός δεν θα επηρεάσουν την απόφασή τους για το κόμμα που θα ψηφίσουν στις ευρωεκλογές»


ενώ το 45.5% των ερωτηθέντων απάντησαν πώς «η ΝΔ καλώς κατέθεσε πρόταση μομφής κατά του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας κ Πολάκη»


Οι διακοπές του κ Τσίπρα σε σκάφος εφοπλιστή, σύμφωνα με το 50.4% των ερωτηθέντων «προκάλεσαν πρόβλημα στη δημόσια εικόνα του Πρωθυπουργού»

Σταθερά πρώτη η ΝΔ στις Ευρωεκλογές-8,8% η διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ



Η ΝΔ με ποσοστό 33% , έναντι 24.2% του ΣΥΡΙΖΑ, έρχεται πρώτη στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων «εάν την επόμενη Κυριακή είχαμε ευρωεκλογές» , ενώ στην Τρίτη θέση βρίσκεται το ΚΙΝΑΛ με 7.1% και ακολουθούν η Χ.Α με 6.9% και με μικρή διαφορά 6.6%, το ΚΚΕ.



Οι εκπλήξεις



Από τα λεγόμενα μικρά κόμματα μόνο η «Ελληνική Λύση» του Κυριάκου Βελόπουλου, φαίνεται σύμφωνα με τα δημοσκοπικά ευρήματα να …κόβει το νήμα των ευρωεκλογών με ποσοστό 2.9%. Με την αναγωγή το κόμμα της Ελληνικής Λύσης φαίνεται να βρίσκεται εντός του Κοινοβουλίου με 3,2% περίπου.



Στις …εκπλήξεις της έρευνας της Interview που παρουσιάζει αποκλειστικά η Βεργίνα Τηλεόραση, περιλαμβάνεται για πρώτη φορά το κόμμα ΛΑΟΣ/ΠΑΤΡΙΕ που συγκεντρώνει το 1% των προτιμήσεων των ερωτηθέντων. Σε ανάλογα ποσοστά βρίσκεται η «Δημιουργία Ξανά» με 1.1%, το «ΛΑΕ» 1.0%, οι «Οικολόγοι Πράσινοι» 1.0%.

Διαβάστε εδώ τη δημοσκόπηση.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις