Νέα δημοσκόπηση - Δείτε τη διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ



Προβάδισμα 6,3% της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφεται στη δημοσκόπηση της Alco που παρουσιάστηκε στο δελτίο ειδήσεων του Open Beyond TV.

Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου στα έγκυρα, η ΝΔ συγκεντρώνει 29,9% και ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 23,6%. Στην τρίτη θέση ΚΙΝΑΛ και Χρυσή Αυγή μοιράζονται το ίδιο ποσοστό με 5,7%, ενώ ακολουθεί το ΚΚΕ με 5%.








Στην πρόθεση ψήφου χωρίς αναγωγή, η ΝΔ προηγείται με 5,6 ποσοστιαίες μονάδες. Συγκεκριμένα, συγκεντρώνει 26,4% ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ 20,8%,. Ακολουθούν ΚΙΝΑΛ και Χρυσή Αυγή με 5% και το ΚΚΕ με 4,4%. Άλλο κόμμα δηλώνει ότι θα ψηφίσει το 3,7%, λευκό το 2,1%, το ποσοστό της αποχής ανέρχεται σε 9,6% ενώ αυτό των αναποφάσιστων αγγίζει το 11,3%.











Όσον αφορά στα στατιστικά όρια των κομμάτων παρατηρείται ότι στην περίπτωση της ΝΔ το ελάχιστο είναι 27,1% και το μέγιστο 32,7%. Στον ΣΥΡΙΖΑ το ελάχιστο είναι 21% και το μέγιστο 26,2%.








Το 33% των ερωτηθέντων βλέπει νίκη της ΝΔ στις Ευρωεκλογές με μικρή διαφορά, ενώ το 22% εκτιμά ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα νικήσει με μεγάλη διαφορά. Την ίδια ώρα, νίκη του ΣΥΡΙΖΑ με μικρή διαφορά βλέπει το 15%, ενώ το 2% πιστεύει ότι το κυβερνών κόμμα θα επικρατήσει με μεγάλη διαφορά.








Τέλος, η συσπείρωση της ΝΔ ανέρχεται στο 85% ενώ η αντίστοιχη του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στο 56%.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις