Η Μόσχα έστειλε S-400 στην Κριμαία - Ο Τραμπ αρνείται να συναντήσει τον Πούτιν



Η Ρωσία ανέπτυξε στην Κριμαία νέο τάγμα προηγμένων πυραυλικών συστημάτων επιφανείας-αέρος S-400 και λίγο αργότερα ο Τραμπ ακύρωσε τη συνάντηση με τον Βλαντιμίρ Πούτιν, αν και δεν υπήρξε επίσημη πληροφόρηση προς το Κρεμλίνο.




Η Ρωσία ανέπτυξε σήμερα στην Κριμαία ένα νέο τάγμα προηγμένων πυραυλικών συστημάτων επιφανείας-αέρος S-400, το τέταρτο που αναπτύσσει στην περιοχή, μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS επικαλούμενο ανακοίνωση εκπροσώπου του ρωσικού Στόλου της Μαύρης Θάλασσας.


Το νέο τάγμα αναπτύχθηκε στο Τζανκόι, στη βόρεια Κριμαία, δήλωσε ο εκπρόσωπος.

Η είδηση για τη νέα ανάπτυξη πυραύλων στην Κριμαία, την οποία η Ρωσία προσάρτησε το 2014 από την Ουκρανία, πραγματοποιείται μετά τη σύλληψη από τη Ρωσία τριών ουκρανικών πολεμικών πλοίων την Κυριακή στα ανοικτά των ακτών της χερσονήσου.

Ο Τραμπ ακύρωσε τη συνάντηση με τον Πούτιν - Κρεμλίνο: Δεν έχουμε λάβει καμία ενημέρωση

Την ίδια ώρα, ακύρωσε εν τέλει τη συνάντησή του με τον Βλαντιμίρ Πούτιν ο Ντόναλντ Τραμπ, μια συνάντηση που θα διεξαγόταν στο Μπουένος Άιρες, στο πλαίσιο της Συνόδου της G20.




Νωρίτερα, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ είχε επιβεβαιώσει ότι η συνάντηση του Ρώσου προέδρου με τον Αμερικανό ομόλογό του θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο και θα διαρκούσε έως μία ώρα. Ωστόσο, λόγω της ουκρανικής κρίσης, ο Τραμπ αποφάσισε να ακυρώσει τη συνάντηση.


Πηγή ρεπορτάζ: ΑΜΠΕ, Πηγή φωτογραφίας: real.gr

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις