Την προστασία του τουρκικού προξενείου στη Θεσσαλονίκη ζητά η Άγκυρα

4408f4cdc4bd9b44c99b929e132b5395_XL

Με ανακοίνωση του το τουρκικό ΥΠΕΞ καλεί τις ελληνικές αρχές να λάβουν μέτρα για την προστασία της προξενικής αρχής μετά τα χθεσινά επεισόδια στην οδό Αγίου Δημητρίου
Επίθεση με μολότοφ κατά αστυνομικών δυνάμενων εξαπέλυσε τα ξημερώματα ομάδα κουκουλοφόρων, στο ύψος του τουρκικού προξενείου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, άτομα με καλυμμένα τα πρόσωπα τους βγήκαν μέσα από το χώρο του πανεπιστημίου στην οδό Αγίου Δημητρίου και στην οδό Εθνικής Αμύνης και ξεκίνησαν να πετούν βόμβες μολότοφ και άλλα αντικείμενα προς τους αστυνομικούς, οι οποίοι απάντησαν με χειροβομβίδες κρότου - λάμψης και τους απώθησαν αρκετές φορές με χρήση χημικών.


Για το περιστατικό αυτό το Τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι... το Τουρκικό προξενείο υπέστη επίθεση με βόμβες μολότοφ και προσθέτει: «Ζητάμε από τις Ελληνικές αρχές να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία του προσωπικού μας».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις