Νέα πρόκληση Ζάεφ: Η ταυτότητα και η γλώσσα μας θα είναι πάντοτε μακεδονικές



Την ώρα που εντείνονται οι προετοιμασίες για το δημοψήφισμα της 30ης Σεπτεμβρίου στα Σκόπια, ο Πρωθυπουργός της γειτονικής χώρας Ζόραν Ζάεφεπανέρχεται με νέο μήνυμά περί μακεδονικής ταυτότητας και γλώσσας.
«Η μακεδονική γλώσσα θα είναι πάντοτεμακεδονική και η μακεδονική ταυτότητα θα είναι διαπαντός μακεδονική», υπογράμμισε ο Ζάεφ κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο Πέτσεβο, υπογραμμίζοντας πως η επικύρωση της συμφωνίας για το ονοματολογικό μέσω του δημοψηφίσματος συνιστά ιστορική ευκαιρία για την ΠΓΔΜ.




Επιπλέον, υποστήριξε ότι "θα προχωρήσουμε αποφασιστικά και δυνατά όσο ποτέ άλλοτε, θα στηρίξουμε την Ευρωπαϊκή Μακεδονία".


Ние сме и ќе бидеме Македонци што зборуваат македонски јазик. Заслужуваме да бидеме граѓани на модерна, демократска Европа. Затоа гордо и достоинствено излегуваме и гласаме за европска !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις