Μητσοτάκης: Τσίπρας, Καμμένος και Κοτζιάς έδωσαν όσα ζητούσαν τα Σκόπια και απέρριπταν οι προηγούμενες κυβερνήσεις

μιτσο

Σχολιάζοντας το έγγραφο τουWikileaks που ανέδειξε το ΘΕΜΑ ο πρόεδρος της ΝΔ επανέλαβε ότι το κόμμα του δεν θα κυρώσει τησυμφωνία των Πρεσπών
«Η σημερινή αποκάλυψη από τα Wikileaks ότι τα Σκόπια ζητούσαν ήδη από το 2008 να ονομαστεί η χώρα τους «Βόρεια Μακεδονία» και οι κάτοικοί τους «Μακεδόνες» που μιλούν τη δήθεν "Μακεδονική" γλώσσα, επιβεβαιώνει με τον πιο τραγικό τρόπο αυτό που επισημαίνω όλους αυτούς τους μήνες», αναφέρει με γραπτή του δήλωση, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σχολιάζοντας το δημοσίευμα στο ΘΕΜΑ της Κυριακής. 

Συνεχίζοντας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσθέτει: «Ότι οι κ. Τσίπρας, Καμμένος και Κοτζιάς θέλησαν να εμφανίσουν ως τάχα επιτυχία τους μία άκρως επιζήμια συμφωνία για την Ελλάδα, καθώς ικανοποίησαν όσα διαχρονικά ζητούσαν τα Σκόπια και απέρριπταν όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις. 
Επαναλαμβάνω τη δέσμευση μου: η ΝΔ δεν πρόκειται να κυρώσει αυτή τη συμφωνία».
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις