Καμμένος εναντίον Ντιμιτρόφ: Η δήλωσή του ότι είναι «Μακεδόνας» εξοργίζει τους Έλληνες και δυναμιτίζει την προσπάθεια λύσης

panos-kammenos

Ανεξάρτητα από το δημοψήφισμα και τις συνταγματικές αλλαγές σταΣκόπια τον τελικό λόγο θα έχει ο ελληνικός λαός, είπε ο Πάνος Καμμένος από τη Βιέννη όπου βρίσκεται για την άτυπη σύνοδο των υπουργών Άμυνας της ΕΕ
«Η αναφορά σε 'μακεδονικό έθνος' είναι αντίθετη σε κάθε συμφωνία» τόνισε ο Πάνος Καμμένος σε παρέμβασή του στην άτυπη Σύνοδο με τους ομολόγους του της Ε.Ε., στη Βιέννη, στηλιτεύοντας τις «προκλητικές δηλώσεις Σκοπιανών αξιωματούχων» που δυναμιτίζουν τις διμερείς σχέσεις. 

Μάλιστα, ο υπουργός Άμυνας διεμήνυσε ότι «τον τελικό λόγο»,ανεξάρτητα από το δημοψήφισμα στα Σκόπια, θα έχει ο ελληνικός λαός.

Ειδικότερα, ο κ. Καμμένος ανέφερε ότι «οι Σκοπιανοί αξιωματούχοι, ο ίδιος ο πρωθυπουργός τους και ο υπουργός Εξωτερικών, με προκλητικές δηλώσεις κατά της Ελλάδας δυναμιτίζουν οποιαδήποτε προσπάθεια εξεύρεσης λύσης».

«Το μόνο που καταφέρνουν είναι να εξοργίζουν τον ελληνικό λαό, ο οποίος θα έχει τον τελικό λόγο, ανεξάρτητα από το δημοψήφισμα και τις συνταγματικές αλλαγές στα Σκόπια» συμπλήρωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.


Υπενθυμίζεται ότι εχθές, Τετάρτη, ο υπουργός Εξωτερικών της ΠΓΔΜ, Νικόλα Ντιμιτρόφ είπε στην ομιλία του στο Ευρωκοινοβούλιο πως όταν η συμφωνία των Πρεσπών τεθεί σε ισχύ η χώρα του «θα λέγεται Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας και θα είμαστε Μακεδόνες που θα μιλάμε τη μακεδονική γλώσσα».

Δείτε φωτογραφίες από την άτυπη σύνοδο



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις