Αυτά είναι τα (δύο) μοναδικά άτομα, που δεν μπορείτε να μπλοκάρετε στο facebook

Αυτά είναι τα (δύο) μοναδικά άτομα, που δεν μπορείτε να μπλοκάρετε στο facebook

Κανείς χρήστης του κοινωνικού δικτύου δεν μπορεί να τους κάνει «μπλοκ», όπως θα διαπιστώσατε, αφού πήγατε να το δοκιμάσετε (παραδεχτείτε το).


Σε περίπτωση που έχετε επιχειρήσει, για τους δικούς σας λόγους, να μπλοκάρετε τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ στο Facebook, θα είδατε πως κάτι τέτοιο είναι αδύνατο.

Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και με την γυναίκα του Πρισίλα Τσανγκ.

Twitter

Γιατί, όμως, συμβαίνει αυτό;

Ομως αποκαλύπτει πρώην τεχνικός του Facebok, πρόκειται για ένα σφάλμα στον τρόπο με τον οποίο κωδικοποιούνται τα μπλοκ και δεν έχει καμία σχέση με κάποια πρόθεση των ιδρυτών του δικτύου να αποτρέψουν μεγάλο αριθμό χρηστών να μπλοκάρουν το ίδιο άτομο.

Το γεγονός, ωστόσο, είναι πως κανείς δεν μπορεί να μπλοκάρει τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ. Αν θέλετε να μπλοκάρετε κάποιον από την οικογένεια, τότε μπορείτε να αποκλείσετε τον σκύλο του Μπιστ ή την αδελφή του Ράντι.
iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις