VIDEO: Με χιλιάδες πυροτεχνήματα που έκαναν τη νύχτα μέρα υποδέχτηκε η Θεσσαλονίκη το 2017

Με ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα τριών χιλιάδων πυροτεχνημάτων υποδέχτηκε η Θεσσαλονίκη το 2017. 
Ένα λεπτό πριν την "αποχώρηση" του 2016, ο ουρανός της Θεσσαλονίκης φωτίστηκε από χιλιάδες πυροτεχνήματα τα οποία ήταν ορατά από αρκετές περιοχές της Θεσσαλονίκης. Η ρίψη των πυροτεχνημάτων διήρκεσε 8 λεπτά και έγινε μέσα από τον Θερμαϊκό κόλπο στο ύψος της πλατείας Αριστοτέλους.
Το κόστος του πρωτόγνωρου για τα δεδομένα της πόλης σόου καλύφθηκε από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.
Για την άρτια διοργάνωση του ξεχωριστού αυτού event, το ΕΒΕΘ ανέθεσε το project στους πλέον ειδικούς, στους αδερφούς Νάνου, οι οποίοι έχουν αποσπάσει επτά πρώτα παγκόσμια βραβεία για τη ρίψη των πυροτεχνημάτων και έβαλαν τη “σφραγίδα” τους σε ξεχωριστά γεγονότα, όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας, το 2004.
Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο της Ειρήνης Καραλιώτα και του Νίκου Αραμπατζή.
pirot1.jpg 
pirot2.jpg 
pirot3.jpg 
pirot6.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις