Τα αυτοκίνητα που έρχονται το 2017 και αξίζει να περιμένεις

Τα αυτοκίνητα που έρχονται το 2017 και αξίζει να περιμένεις
Η επόμενη χρονιά ξεκινά δυναμικά στο χώρο του αυτοκινήτου, καθώς μέσα στο 2017 αναμένουμε μια σειρά από νέα μοντέλα. Δείτε ποια είναι αυτά.
Eπιμέλεια: Κώστας Φούζας
Το 2017 θα είναι μια ιδιαίτερα δυνατή χρονιά για την αυτοκίνηση. Και αυτό γιατί απ’ όλους σχεδόν τους κατασκευαστές περιμένουμε καινούργια αυτοκίνητα, τα οποία θα ενισχύσουν τον ανταγωνισμό στις κατηγορίες που ανήκουν. Παρακάτω, ξεχωρίσαμε και σας παρουσιάζουμε, 40 από τα νέα μοντέλα που θα δούμε την επόμενη χρονιά. Ξεκινώντας από την μικρή κατηγορία, η οποία είναι και η δημοφιλέστερη στη χώρα μας, εκεί έρχονται να προστεθούν αρκετοί νέοι παίχτες. Αρχικά θα κάνει την εμφάνισή του το νέο Nissan Micra και μετέπειτα μέσα στο έτος θα ακολουθήσουν και άλλες εταιρείες με τα μοντέλα τους: Ford Fiesta, Kia Rio, SEAT Ibiza, Suzuki Swift, VW Polo.
Ενισχυμένη θα είναι και η παρουσία των μικρομεσαίων μοντέλων. Η χρονιά θα ξεκινήσει με το Renault Megane και θα ακολουθήσουν τα VW Golf facelift, Honda Civic & Hyundai i30. Στην κατηγορία των crossover, το ενδιαφέρον αναμένεται να μονοπωλήσουν μοντέλα όπως η Alfa Romeo Stelvio, τα νέα Skoda Kodiaq & Yeti, το SEAT Arona (μικρό crossover) και άλλα πολλά. Τέλος, μέσα στο 2017 περιμένουμε σημαντικές αφίξεις και στη μεσαία κατηγορία, ο οποία ενδεχομένως να αποκτήσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον: νέο Opel Insignia Grand Sport, Citroen C5 και ανανεωμένη Skoda Octavia.
(Κάνοντας κλικ στο κάθε μοντέλο μπορείτε να διαβάσετε πληροφορίες για αυτό)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις