Η δημοφιλέστερη αυτοκινητική είδηση του 2016

Η δημοφιλέστερη αυτοκινητική είδηση του 2016

Πρώτη είδηση σε επισκέψεις, ήταν το άρθρο του Τάκη Τρακουσέλλη «Ερχεται το τέλος των diesel» το οποίο διαβάστηκε από σχεδόν 800.000 αναγνώστες...

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρατηρούμε μέσω του Google Analytics τις δημοφιλέστερες ειδήσεις του πρώτου ειδησεογραφικού αυτοκινητικού site, για το 2016. 

Πρώτη είδηση σε επισκέψεις, ήταν το άρθρο του Τάκη Τρακουσέλλη «Ερχεται το τέλος των diesel» το οποίο διαβάστηκε από σχεδόν 800.000 αναγνώστες. 

Στη δεύτερη θέση σε επισκέψεις άρθρο που αφορά τον Παντελή Παντελίδη με τίτλο «Ηταν ένα ασφαλές αυτοκίνητο η Mercedes του Παντελίδη;» Ακολουθεί ένα άρθρο-ανάλυση για την φορολογία των ακριβότερων αυτοκινήτων με τίτλο «Ακριβό αυτοκίνητο; Οχι απο Ελλάδα…».


Αναλυτικά το TOP10 σε επισκέψεις των ειδήσεων του newsauto.gr για το 2016 (κάντε κλικ πάνω στην είδηση για να μάθετε περισσότερα)

1. Ερχεται το τέλος των diesel 
2. Ηταν ένα ασφαλές αυτοκίνητο η Mercedes του Παντελίδη; 
3. Ακριβό αυτοκίνητο; Οχι απο Ελλάδα… 
4. Ο θάνατος δεν ρωτάει αν σε λένε Παντελίδη… 
5. Το αυτοκίνητο που έδωσε τη νίκη στον Κυριάκο 
6. Η Tesla θέλει Ελλάδα και την διώχνουν… 
7. Τι θα γίνει με τις Hyundai και Kia στην Ελλάδα; 
8. Video: Γυρίζουν τα χιλιόμετρα σε αυτοκίνητα με ένα application 
9. H “κομπίνα” με τα Euro4 diesel 
10. Κακοσυντηρημένο αυτοκίνητο: Έγκλημα εκ προμελέτης 


Σε ότι αφορά τις καθαρά αυτοκινητικές ειδήσεις, το Top10 είναι το εξής: 
1. EuroNCAP: Αυτά είναι τα πιο ασφαλή αυτοκίνητα (video) 
2. Επεσαν οι τιμές Jaguar, Range Rover 
3. Πόσες Mustang έχουν πουληθεί στην Ελλάδα; 
4. Ποια είναι τα πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα; 
5. Αυτή είναι η εντυπωσιακή BMW X2 
6. Δοκιμή παντός δρόμου με το Volvo S60 Cross Country (Η πιο δημοφιλής δοκιμή του 2016) 7. Πόσο θα κοστίζει το νέο VW Tiguan; 
8. Τα γράφαμε για την Porsche απο το 2013… 
9. Αποκάλυψη για το μικρό SUV της Audi 
10. Video: Το Toyota C-HR μέσα-έξω 


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις