Σε 3 μήνες η παράδοση της Ιονίας Οδού (video)

Σε 3 μήνες η παράδοση της Ιονίας Οδού (video)

Επιμέλεια: Κώστας Φούζας
Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης, επιθεώρησε τα έργα στον αυτοκινητόδρομο της Ιονίας Οδού, δηλώνοντας ότι η παράδοση του δρόμου θα γίνει τον Μάρτιο του 2017.
Ελάχιστοι πλέον μήνες μας χωρίζουν από την ολοκλήρωση της Ιονίας Οδού, καθώς το έργο βρίσκεται στην τελική του ευθεία. Ο αρμόδιος υπουργός βρέθηκε στη Δυτική Ελλάδα τις προηγούμενες μέρες προκειμένου να δει από κοντά την εξέλιξη των έργων. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο κ. Σπίρτζης: «Το Μάρτιο, μετά από πάρα πολλά χρόνια, επιτέλους η Δυτική Ελλάδα και η Ήπειρος, θα μπορεί να εξυπηρετείται από το σύνολο του έργου, έχοντας ένα ασφαλή αυτοκινητόδρομο. Μέχρι τέλος του χρόνου γίνεται πολύ μεγάλη προσπάθεια να δοθεί στους πολίτες για κυκλοφορία ένα αρκετά μεγάλο τμήμα. Υπολογίζουμε ότι περίπου 60 χιλιόμετρα θα είναι έτοιμα για να δοθούν».
Θυμίζουμε ότι η Ιόνια οδός έχει μήκος 196 χιλιομέτρων και περιλαμβάνει συνολικά 24 γέφυρες, 4 σήραγγες, 74 κάτω διαβάσεις και 36 άνω διαβάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις