Το πιο ανθεκτικό και ελαφρύ iPhone7 κοστίζει $17.000

Perierga.gr-Το πιο ανθεκτικό και ελαφρύ iPhone7 κοστίζει $17.000

Η Ελβετική εταιρία πολυτελών προϊόντων Golden Dreams, έβγαλε πρόσφατα στην αγορά το νέο iPhone 7 Carbon Concept Edition. Πρόκειται, φυσικά, για μία παραλλαγή του δημοφιλούς smartphone της Apple, στην οποία έχει χρησιμοποιηθεί μία χειροποίητη θήκη από ίνες άνθρακα, που το κάνει ιδιαίτερα ελαφρύ και ανθεκτικό. Η εταιρία, ωστόσο, διαθέτει στην αγορά 77 μόλις κινητά, καθένα από τα οποία κοστίζει $17.000.

Η εταιρία υποστηρίζει ότι το iPhone 7 Carbon Concept Edition, είναι το πρώτο smartphone στον κόσμο με θήκη από άνθρακα. Ο CEO της Golden Dreams, Alexandre Masson, αναφέρει ότι πολλοί πελάτες του ζητούσαν έναν τρόπο, για να γίνουν τα smartphone πιο ελαφρά και ανθεκτικά, ώστε να αντεπεξέρχονται στον τρόπο ζωής τους. Ο Masson, εμπνεύστηκε τη χρήση του άνθρακα από κάποια ρολόγια χεριού, που χρησιμοποιούσαν την ίδια μέθοδο. Χρειάστηκαν 2 χρόνια έρευνας, ώστε να καταφέρουν να βρουν τον τρόπο, που θα ενσωματώσουν τον άνθρακα στο smartphone, αλλά, όπως υποστηρίζει, τα αποτελέσματα ήταν ικανοποιητικά.



Το iPhone 7 Carbon Concept Edition είναι φτιαγμένο από το ίδιο υλικό, το οποίο χρησιμοποιείται στα αυτοκίνητα της Formula 1 κι όπως υποστηρίζει ο Masson είναι αδύνατο να σπάσει.



Το εντυπωσιακό αυτό σχέδιο από άνθρακα είναι διαθέσιμο μόνο για iPhone 7 και 7 plus. Η εξωφρενικά υψηλή τιμή του, βέβαια, συνοδεύεται από ένα πακέτο VIP service και 2 χρόνια εγγύησης.



Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις