Θεσσαλονίκη: Η σύγκρουση οχημάτων αποκάλυψε υπόθεση διακίνησης προσφύγων

Θεσσαλονίκη: Η σύγκρουση οχημάτων αποκάλυψε υπόθεση διακίνησης προσφύγων

Στο ένα I.X. επέβαιναν συνολικά έξι αλλοδαποί, τρείς Ινδοί, δύο Πακιστανοί και ένας Σύρος - Οι δύο είχαν μεταφερθεί στο νοσοκομείο δηλωμένοι ως Βούλγαροι

Στην αποκάλυψη μη νόμιμης μεταφοράς έξι αλλοδαπών οδήγησε τελικά το τροχαίο ατύχημα δύο αυτοκινήτων που σημειώθηκε στις 07.30 το πρωί στην Εγνατία οδό, στο ύψος του Δερβενίου, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.

Παρόλο που το συμβάν γνωστοποιήθηκε νωρίς το πρωί, οι πληροφορίες ήταν συγκεχυμένες. Ωστόσο, όπως επισημάνθηκε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, τελικά στο ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο επέβαιναν συνολικά έξι αλλοδαποί, τρεις Ινδοί, δύο Πακιστανοί και ένας Σύρος, δύο εκ των οποίων είχαν μεταφερθεί νωρίς το πρωί στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, ελαφρά τραυματισμένοι και δηλωμένοι ως Βούλγαροι υπήκοοι.

Ωστόσο, οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ. ξεμπέρδεψαν το κουβάρι και αποκάλυψαν τη μη νόμιμη διακίνηση αλλοδαπών που επιχειρήθηκε και τελικά δεν ευοδώθηκε λόγω της σύγκρουσης που σημειώθηκε.

Όλοι είναι καλά στην υγεία τους, όπως και ο Έλληνας οδηγός που επέβαινε στο δεύτερο αυτοκίνητο. Όπως ανακοινώθηκε, ο οδηγός του αυτοκινήτου που μετέφερε τους αλλοδαπούς, με το που έγινε η σύγκρουση διέφυγε πεζός και αναζητείται.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις