Βίντεο: Τουριστικό λεωφορείο κινείται στο αντίθετο ρεύμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Ένα ακόμη απίστευτο περιστατικό καταγράφηκε σήμερα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου ένα τουριστικό λεωφορείο κινήθηκε στο αντίθετο ρεύμα, χωρίς να μπορεί να επανέλθει στο κανονικό.
Το λεωφορείο βρίσκονταν στην οδό Ερμού, όταν κινήθηκε στο αντίθετο ρεύμα, αφού ένα παρκαρισμένο όχημα εμπόδιζε την κυκλφοορία, ωστόσο τα διαχωριστικά κολωνάκια που έχουν τοποθετηθεί στο οδόστρωμα από τον δήμο στάθηκαν εμπόδιο στο να επανέλθει στην κανονική του πορεία. Το όχημα κινούνταν με χαμηλή ταχύτητα.
Δείτε το σχετικό βίντεο που δημοσίευσε στο facebook ο Χρήστος Νικολόπουλος, Πρόεδρος του Συλλόγου των Επαγγελματιών του Ιστορικού Κέντρου:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις