3+1 εκκρεμότητες που πρέπει να κλείσουν μέσα στον Νοέμβριο

3+1 εκκρεμότητες που πρέπει να κλείσουν μέσα στον Νοέμβριο

Τρεις συν μία εκκρεμότητες θα πρέπει να κλείσουν μέσα στον Νοέμβριο με το οικονομικό επιτελείο να «τρέχει» για να προλάβει. Με δεδομένο ότι με βάση όσα έχουν γνωστοποιηθεί ως τώρα, ενόψει του ανασχηματισμού, τα πρόσωπα δεν θα αλλάξουν στο υπουργείο Οικονομικών, η δουλειά συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς.



Καταρχήν πρέπει να κλείσει το θέμα του επιδόματος θέρμανσης. Αν και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδης έχει ανακοινώσει από τη Βουλή ότι το ποσό θα ανέλθει στα 105 εκατ. ευρώ για εφέτος, δεν έχει ακόμη δημοσιευθεί η σχετική υπουργική απόφαση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Ένα δεύτερο ζήτημα είναι εκείνο των τελών κυκλοφορίας για το 2017 με το οικονομικό επιτελείο να έχει ανακοινώσει πως θα πρέπει να ανακοινωθούν ως τις 15 Νοεμβρίου. Από τα τέλη αναμένονται έσοδα άνω του 1 δισ. ευρώ.

Τρίτο ανοικτό ζήτημα είναι οι έλεγχοι της ΓΓΔΕ που εκκρεμούν εδώ και καιρό όπως για τα ανασφάλιστα οχήματα, εκείνα που δεν έχουν περάσει ΚΤΕΟ κ.α. , ενώ αναμένεται και το ν/σ για τις ηλεκτρονικές πληρωμές, το οποίο όμως, εξαρτάται και από το πώς θα εξελιχθεί η διαπραγμάτευση με τους δανειστές.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις