Εργασίες συντήρησης στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης

Εργασίες συντήρησης στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης

Εργασίες συντήρησης σε δύο τμήματα της περιφερειακής οδού ξεκινούν σήμερα από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι εργασίες θα διαρκέσουν μέχρι και την Παρασκευή 12 Αυγούστου και συνεχίζονται πάλι μετά τον Δεκαπενταύγουστο, από την Τρίτη 16 Αυγούστου ως την Παρασκευή 19 του μηνός.

Οι παρεμβάσεις (αποκατάσταση στηθαίων, χωματουργικά, κ.α. ) θα γίνονται απο τις έξι το πρωί στο οδικό τμήμα της περιοχής του κόμβου Τριανδρίας (Κ8) και στον ανισόπεδο κόμβο Αεροδρομίου-Ν. Μουδανιών με κατεύθυνση ανατολικά και στη μια λωρίδα κυκλοφορίας.

Επίσης, εργασίες θα ξεκινήσουν από τις εννιά το πρωί, στο οδικό τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου στα Κωνσταντινουπολίτικα (Κ10) και του ανισόπεδου κόμβου Νοσοκομείου Παπαγεωργίου (Κ5) με κατεύθυνση προς δυτικά και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Ήδη έχει γίνει η απαραίτητη συνεννόηση με τα κατά τόπους Τμήματα Τροχαίας Θεσσαλονίκης (Α’ και Β’), ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις