Ληστές βρήκαν και πήραν έναν «θησαυρό» από διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη

Ληστές βρήκαν και πήραν έναν «θησαυρό» από διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη

Εκατοντάδες λίρες, χιλιάδες ευρώ και κοσμήματα ήταν η λεία ληστών από διαμέρισμα στη Χαριλάου. 

Σχηματίστηκε δικογραφία, από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά της Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, σε βάρος δύο αλλοδαπών, υπηκόων Αλβανίας, ηλικίας 25 και 52 ετών, και δύο ακόμη συνεργών τους, διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα τον Ιανουάριο του 2015 εισήλθαν σε διαμέρισμα 1ου ορόφου στην περιοχή της Χαριλάου και αφαίρεσαν δύο χρηματοκιβώτια που περιείχαν το χρηματικό ποσό των 78.000 ευρώ, 201 λίρες Αγγλίας και διάφορα κοσμήματα και τιμαλφή.

Σε έρευνα που έγινε στην οικία 52χρονου δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος συσκευών κινητής τηλεφωνίας, κλειδιά, μύλοι κλειδαριάς και 1 μεταλλική κλειδαριά ασφαλείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις