Μέχρι την Παρασκευή οι αιτήσεις για τους παιδικούς σταθμούς

Μέχρι την Παρασκευή οι αιτήσεις για τους παιδικούς σταθμούς

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς να μεταβούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.eetaa.gr, προκειμένου να ενημερωθούν για τα αναγκαία βήματα τα οποία θα πρέπει να ακολουθήσουν

Τα μεσάνυχτα της 29ης Ιουλίου 2016 εκπνέει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων από γονείς που θέλουν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση της Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής».

Το πρόγραμμα, το οποίο αφορά στους παιδικούς σταθμούς, έχει ως φορέα διαχείρισης την ΕΕΤΑΑ, η οποία μάλιστα έχει εκδώσει ειδικό εγχειρίδιο οδηγιών, προς διευκόλυνση των ενδιαφερομένων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μεταβούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.eetaa.gr, προκειμένου να ενημερωθούν για τις διαδικασίες και τα αναγκαία βήματα τα οποία θα πρέπει να ακολουθήσουν.

Υπενθυμίζεται ότι οι προσωρινοί πίνακες των επιτυχόντων θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της ΕΕ.Τ.Α.Α. στις 17 Αυγούστου 2016, προκειμένου να ακολουθήσουν οι ενστάσεις από τις 18 και 22 Αυγούστου 2016. Με βάση δε τον μέχρι τώρα προγραμματισμό τα τελικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν από την Ε.Ε.Τ.Α.Α. στις 24 Αυγούστου 2016.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις