Βάζει λουκέτο στη Super League ο Κοντονής!


Επιστολή με την οποία ενημερώνει τις FIFA και UEFA για την πρόθεσή του να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Super League τη νέα χρονιά, αν δεν αλλάξει η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, απέστειλε ο Σταύρος Κοντονής.

Αποφασισμένος να βάλει λουκέτο τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Super League φαίνεται πως είναι ο Σταύρος Κοντονής.

Σύμφωνα με τη «Live Sport», ο υφυπουργός αθλητισμού ενημέρωσε μέσω επιστολής του τις διεθνείς συνομοσπονδίες πως το πρωτάθλημα δεν πρόκειται να ξεκινήσει για λόγους ασφαλείας, εφόσον η κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν αλλάξει.

Στην επιστολή του ο Σταύρος Κοντονής δεν κάνει αναφορά στις αλλαγές που πρέπει να γίνουν σε ΕΠΟ και διαιτησία, αλλά στέκεται στο γεγονός πως με τα ισχύοντα δεδομένα στο ποδόσφαιρο της χώρας, ζωές ανθρώπων, εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων, διατρέχουν κίνδυνο, ενώ για να τεκμηριώσει τα επιχειρήματά του παραθέτει γεγονότα και μαρτυρίες παραγόντων που φανερώνουν το πολεμικό κλίμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις