Ξεκίνησε η επιχείρηση εκκένωσης καταυλισμού προσφύγων στο Πολύκαστρο



Λίγο πριν από τις 07:30 το πρωί της Δευτέρας ξεκίνησε η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για την εκκένωση του άτυπου καταυλισμού προσφύγων και μεταναστών στο βενζινάδικο στην ΠΑΘΕ, στο ύψος του Πολυκάστρου.

Διμοιρίες των ΜΑΤ αναπτύχθηκαν από το πρωί στην περιοχή προκειμένου να συνοδεύσουν πρόσφυγες και μετανάστες στα πούλμαν που θα τους μεταφέρουν σε οργανωμένες δομές φιλοξενίας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα στον συγκεκριμένο άτυπο καταυλισμό βρίσκονται 1.828 άτομα.

Η επιχείρηση αναμένεται να συνεχιστεί και αύριο, με επίκεντρο το άλλο βενζινάδικο που βρίσκεται σε μικρή απόσταση από τα σύνορα, όπου βρίσκονται -σύμφωνα πάντα με τα ίδια στοιχεία- 1.109 πρόσφυγες και μετανάστες και το ξενοδοχείο στη στροφή για Ευζώνους, όπου βρίσκονται 827 άτομα.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις