Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ ξανάγινε κομάντο: Έκανε άλμα από Σινούκ και κατάδυση μαζί με «βατράχια»

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ ξανάγινε κομάντο: Έκανε άλμα από Σινούκ και κατάδυση μαζί με «βατράχια»

Ο ναύαρχος Βαγγέλης Αποστολάκης πήγε στη Νέα Πέραμο, συμμετείχε σε προγραμματισμένο άλμα αλεξιπτωτιστού από ελικόπτερο Chinook και σε κατάδυση με προσωπικό της ΔΥΚ, της Ζ’ ΜΑΚ και του ΕΤΑ

Λένε ότι ο ηγέτης διοικεί με το παράδειγμα και όχι με το φόβο. Την αρχή αυτή φαίνεται ότι πρεσβεύει ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Βαγγέλης Αποστολάκης ο οποίος επισκέφθηκε σήμερα το Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων στη Νέα Πέραμο και δεν αρκέστηκε σε... επιθεώρηση, αλλά ζήτησε να κάνει άλμα από ελικόπτερο και στη συνέχεια έκανε και κατάδυση με τους επίλεκτους των ειδικών δυνάμεων!

Ακολουθώντας το πρόγραμμα των μαχητών από το Ειδικό Τάγμα Αλεξιπτωτιστών (ΕΤΑ), τη Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών (ΔΥΚ) και τη Ζ' Μοίρα Αμφίβιων Καταδρομών (Ζ' ΜΑΚ) ο ναύαρχος Αποστολάκης αφού μίλησε στο προσωπικό συμμετείχε και ο ίδιος σε προγραμματισμένο άλμα αλεξιπτωτιστού από ελικόπτερο Chinook CH-47D και σε κατάδυση στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή, με προσωπικό της ΔΥΚ, της Ζ’ ΜΑΚ και του ΕΤΑ.

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης είναι και ο ίδιος... κομάντι αφού έχει αποφοιτήσει από το Σχολείο Υποβρυχίων Καταστροφών της Διοικήσεως Υποβρυχίων Καταστροφών (ΔΥΚ), από τα σχολεία Advanced Mine Warfare School (Βέλγιο) και Amphibious Warfare School (ΗΠΑ) και επιπλέον έχει υπηρετήσει στη ΔΥΚ ως Επιστολέας και Διοικητής.

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις