Μήλος Zeman: Η Τουρκία λειτουργεί ως σύμμαχος του ισλαμικού κράτους, όχι τη θέση της στην ΕΕ



Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Τσεχίας, Μήλος Zeman, δήλωσε ότι η Τουρκία δεν πρέπει να ενταχθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση και πρόσθεσε ότι η χώρα λειτουργεί ως σύμμαχος του ισλαμικού κράτους, αν και μέλος του ΝΑΤΟ.
«Νομίζω ότι η Τουρκία είναι πραγματικά ένα μέλος του ΝΑΤΟ, αλλά μερικές φορές ενεργεί ως σύμμαχος του ισλαμικού κράτους. Αγορές αργού πετρελαίου από τη Συρία, και από αυτά τα χρήματα που χρηματοδοτήθηκαν το ισλαμικό κράτος, "δήλωσε ο Zeman της εφημερίδας Τσεχίας" λίστα κοινοβούλια ", αναφέρει" Rasa USA Today ".
Zeman δήλωσε ότι η Τουρκία λαμβάνει το αξίωμα «ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου, αναφερόμενος στην τουρκική καταπίεση των Κούρδων, οι οποίοι είναι, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Τσεχίας,« το μόνο που μπορεί να καταπολεμήσει αποτελεσματικά το ισλαμικό κράτος ».
Πρόεδρος της Τσεχικής Δημοκρατίας, όπως αναφέρεται στο "Τα κοινοβούλια της λίστας", υποστήριξε την άποψη ότι θα πρέπει να είναι προσεκτικοί όταν πρόκειται για την Τουρκία, και δεν υπάρχει κανένας λόγος για την χώρα να γίνει μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Zeman έχει επικρίνει επίσης την πρόθεση της ΕΕ να πληρώσει € 3.000.000.000 Άγκυρα, η Τουρκία θα μπορούσε να προσφέρει καλύτερες συνθήκες για τους πρόσφυγες της Συρίας 2,2 εκατομμύρια στη χώρα.
"Η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, πριν από τη διάλυσή της, αποτίει φόρο τιμής στους βαρβάρους από την επίθεση έδαφός του. Η Τουρκία είναι σε θέση να φιλοξενήσει ένα τόσο μεγάλο αριθμό προσφύγων, όχι μόνο ως ένα μικρό μέρος σε σχέση με τον πληθυσμό της, αλλά επειδή μοιράζονται την ίδια θρησκεία με τους Τούρκους ", εξήγησε.
Ο ίδιος πρόσθεσε ότι δεν βλέπει κίνδυνο στο Ισλάμ, όπως φαίνεται στη μεταφορά των μουσουλμάνων συνηθειών στην Ευρώπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις