Ομαλά διεξάγονται σήμερα οι εκλογές της Ν.Δ.για τον νέο αρχηγό του κόμματος


Έπειτα από το φιάσκο της 22ας Νοεμβρίου και μετά από μία μακρά και ταραχώδη προεκλογική περίοδο, η Νέα Δημοκρατία ψηφίζει για την ανάδειξη του νέου αρχηγού του κόμματος.

Οι κάλπες άνοιξαν στις 7 το πρωί και τουλάχιστον από τις μέχρι τώρα πληροφορίες δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, ενώ θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα. Η πρώτη εκτίμηση αποτελέσματος αναμένεται μετά από τις 9 μ.μ.

Το στοίχημα για τη Νέα Δημοκρατία σε αυτές τις εσωκομματικές εκλογές είναι, πέρα από τη μαζική συμμετοχή στη διαδικασία, η διατήρηση της ενότητας, σε μια κρίσιμη πολιτικά περίοδο τόσο για το κόμμα όσο και γενικότερα για την χώρα.

Οι Βαγγέλης Μεϊμαράκης, Κυριάκος Μητσοτάκης, Αδωνις Γεωργιάδης και Απόστολος Τζιτζικώστας μπαίνουν στην κούρσα για την αρχηγία της ΝΔ με τα προγνωστικά να είναι ανοιχτά, καθώς το αποτέλεσμα θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό και από το πόσοι θα προσέλθουν στις 1.200 κάλπες.

Εάν κανείς από τους τέσσερις υποψηφίους δεν «πιάσει» το 50% και χρειαστεί επαναληπτική εκλογή αυτή θα διεξαχθεί στις 10 Ιανουαρίου.

Υπενθυμίζεται πως το αντίτιμο συμμετοχής είναι 3 ευρώ. (Δείτε ΕΔΩ περισσότερες σχετικές πληροφορίες.)

Σε περίπτωση διεξαγωγής δεύτερου γύρου, όσοι προσέλθουν ψηφίζουν στο εκλογικό τμήμα όπου ψήφισαν και την πρώτη φορά, χωρίς κανένα αντίτιμο συμμετοχής, ενώ δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν μόνο όσοι είχαν ψηφίσει και στον πρώτο γύρο.


Πηγή: .thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις