Οι δήμαρχοι της Αττικής λένε «όχι» στο χάος με τους μετανάστες

Οι δήμαρχοι της Αττικής λένε «όχι» στο χάος με τους μετανάστες
«Θέλουν να μας κάνουν Ειδομένη» φωνάζουν οι δήμαρχοι – Ζητούν απαντήσεις από κυβέρνηση για τα σχέδια μεταφοράς μεταναστών στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού – ΜΑΤ και επεισόδια στον καταυλισμό στο Τάε Κβον Ντο - Στη Γερμανία, παραιτήσεις και αγωγές για το ίδιο θέμα

Μεγάλη αναστάτωση υπάρχει σε δήμους της Αττικής για το χάος που επικρατεί με τους μετανάστες. Ειδικά οι δήμοι Αλίμου, Γλυφάδας, Ελληνικού-Αργυρούπολης και Φαλήρου αντιδρούν έντονα στα σχέδια για τη δημιουργία καταυλισμού οικονομικών μεταναστών εντός του πρώην αεροδρομίου Ελληνικού. Σήμερα το πρωί οι τέσσερις δήμαρχοι των νοτίων προαστίων πήγαν στο γήπεδο του Τάε Κβον Ντο όπου βρίσκονται οι μετανάστες για να δουν και να αξιολογήσουν από κοντά την κατάσταση που επικρατεί στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις του Παλαιού Φαλήρου.

Σε δηλώσεις που έκαναν οι δήμαρχοι επέκριναν την κυβέρνηση σχετικά με τους χειρισμούς της στο μεταναστευτικό πρόβλημα, ενώ υπογράμμισαν πως δεν γίνονται δεκτοί σε ραντεβού που ζητούν στον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Μουζάλα προκειμένου από κοινού να συντονίσουν τις προσπάθειες για την αντιμετώπιση του θέματος. Οπως είπαν «τους αφήνουν χωρίς ενημέρωση για ένα μείζονος σημασίας πρόβλημα και έτσι μένουν στο σκοτάδι οι τοπικές κοινωνίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις